Skibsbyggerivej 5

Kontor med miljø

Kontorlejemål

Ejendommens markante arkitektur opleves indenfor med særligt udvalgte farver på trappe og vægge. Den røde trappe, der løber centralt på gennem ejendommen, giver en spændende dynamik, og det åbne atrium helt op til fjerde etage giver lys og luft og binder etagerne smukt sammen. 

Kontorlejemål. Skibsbyggerivej 5 ligger i Aalborg midtby og udlejer kontorer til erhverv. Skibsbyggerivej 5 ligger i rolige omgivelser tæt på park og limfjorden. Der er ikke langt til midtbyen, og du får et kontor, som har god lydisolering, så du kan arbejde i fred og ro. Der er ikke langt til offentlig transport, og det er nemt at komme til og fra motorvejen. På hjemmesiden har vi etageplaner, så du kan se bygningens muligheder. Kontakt os i dag for at få en rundvisning og få mere at vide omkring vores bygning, og hvilke muligheder du har med din virksomhed. Vi har mange slags ervherv i vores bygninger, både store og små virksomheder.

Kontorlejemål som tilpasses jeres behov

Et lejemål efter dit ønske

Lejemål indrettes fra 450 til 3.500 kvm alt efter individuelle behov på 1. til 4. etage.

Gå ture langs Limfjorden

Walk-n-Talk

Ejendommens beliggenhed indbyder til, at man søger udenfor. Har du brug for ”en lufter”, er en tur langs Limfjorden oplagt. Lad også vejen gå forbi Stjernepladsen og tag en kaffe-to-go med på turen. Et skønt miljø med boliger, caféer, små butikker og erhverv ligger lige udenfor dit lejemål på Skibsbyggerivej 5. 

Vi sidder klar ved telefonen

Er I interesseret i et lejemål?